• Καλέστε την “ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ” στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο ασφαλιστήριό σας, προκειμένου να έρθει ο ειδικός συνεργάτης της Ασφαλιστικής σας Εταιρίας επί τόπου.
 • Εάν υπάρχουν τραυματισμοί, καλέστε αμέσως την Αστυνομία.
 • Εάν υπάρχουν μόνο υλικές ζημιές κι η περίπτωσή σας εμπίπτει στο Σύστημα Άμεσης Πληρωμής (θα ενημερωθείτε και από τον ειδικό συνεργάτη της Φροντίδας Ατυχήματος) συμπληρώστε ένα έντυπο Φιλικής Δήλωσης μαζί με τον άλλο οδηγό.
 • Σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος με αλλοδαπό όχημα
  – Καλέστε αμέσως την Τροχαία για να καταγράψει το ατύχημα
  – Καλέστε την “ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ”
  – Κρατείστε οπωσδήποτε αντίγραφο της Πράσινης Κάρτας.
 • Την επόμενη εργάσιμη ημέρα επικοινωνήστε με την Υπηρεσία Ζημιών Κλάδου Αυτοκινήτων των ή της Ασφαλιστικής σας Εταιρίας, για περισσότερες διευκρινίσεις και χειρισμό της υπόθεσής σας.

Σε περίπτωση ανάγκης για ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Εάν το αυτοκίνητό σας ακινητοποιηθεί, έπειτα από ατύχημα ή βλάβη, και έχετε την κάλυψη της Οδικής Βοήθειας τότε μπορείτε να καλέσετε όλο το 24ωρο στο τηλέφωνο που σας έχει δοθεί. Χρειάζεται να δώσετε:

 1. Τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου σας.
 2. Την ακριβή δ/νση του σημείου που έχετε ακινητοποιηθεί.
 3. Εάν καλείτε από κινητό ή υπεραστικό, να τους δώσετε το τηλέφωνό σας, ώστε να σας καλέσουν αμέσως πίσω, για την συνέχιση της εξυπηρέτησής σας.

Σε περίπτωση που ταξιδέψετε στο εξωτερικό με το αυτοκίνητό σας

Μην παραλείψετε να ενημερώσετε εγκαίρως. την Ασφαλιστική σας Εταιρία για το πού και για πόσο διάστημα θα ταξιδέψετε, προκειμένου να σας χορηγηθεί Πράσινη Κάρτα.


Σε περίπτωση πώλησης ή μεταβίβασης του αυτοκινήτου σας

Επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΩΤΗΣ ή με τον Σύμβουλο διαχείρισης των συμβολαίων σας προκειμένου να σας ενημερώσει για τις διαδικασίες που απαιτούνται.

Spread the love