Με ευαισθησία αλλά και αξιοπιστία, σας προτείνουμε ασφάλειες ζωής που έχουν αυτόν ακριβώς το στόχο. Γιατί θέλουμε να νιώθετε σίγουροι πως στη δύσκολη στιγμή, θα έχετε δίπλα σας έναν ισχυρό σύμμαχο: όλους εμάςΑσφαλιση Αυτοκινητου Προσφέρουμε ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου με πολλά πλεονεκτήματα και παροχές εναρμονισμένες σε κάθε ανάγκη.Ασφάλεια ΥγείαςΑσφαλιστικά προγράμματα ΥγείαςΑσφάλιση που μπορεί να σας συνοδεύει σε όλη τη διάρκεια της ζωής σας.Ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ανάλογα με το πρόγραμμα της επιλογής σας και ειδικά προνόμια σε περίπτωση νοσηλείας στα Συμβεβλημένα Νοσηλευτικά Ιδρύματα.

Τα προγράμματα ασφάλειας κατοικίας που διαθέτουμε είναι ειδικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν πλήρως κάθε σας ανάγκη, είτε είστε ιδιοκτήτης είτε ενοικιαστής κύριας ή εξοχικής κατοικίας που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Η ασφάλιση κατοικίας Προσφέρουμε ολοκληρωμένη κάλυψη με οικονομικά ασφάλιστρα για να προστατεύσετε την κατοικία σας από τους πολλαπλούς κινδύνους που την απειλούν και να νιώθετε ήρεμοι και ασφαλείς κάθε στιγμή.

Aσφάλεια μικρών και μεγάλων επιχειρήσεωνTo πρόγραμμα ασφάλισης επιχείρησηςεξασφαλίζει την ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη τόσο του κτιρίου σε αξία καινούργιου, όσο και του περιεχομένου της επιχείρησής σας, μαζί με όλο το εμπόρευμα και τον εξοπλισμό της. Παράλληλα, προστατεύει εσάς αλλά και τους εργαζομένους σας.

Γιατί είναι απαραίτητη η ασφάλιση της επιχείρησής σαςΒρίσκεται καθημερινά εκτεθειμένη σε απρόβλεπτους κινδύνους και γεγονότα.Αποτελεί ένα περιουσιακό και βιοποριστικό στοιχείο.Μια πιθανή ζημιά της μπορεί να επιφέρει μεγάλες οικονομικές συνέπειες.Το κόστος της ασφάλισής της είναι απειροελάχιστο συγκριτικά με την αξία της.Συμβουλευτικές υπηρεσίεςΣτην ποιοτική βελτίωση των ασφαλισμένων εγκαταστάσεων της επιχείρησής σας.Στην ευθυγράμμιση με τις προϋποθέσεις «προστατευμένης επιχείρησης» σχετικά με θέματα ενεργητικής / παθητικής πυροπροστασίας, αστικής ευθύνης και φυσικής προστασίας κατά της κλοπής.H παροχή των συμβουλευτικών υπηρεσιών ισχύει αυτόματα, χωρίς επιπλέον κόστος, για όλους τους ασφαλισμένους που αποκτούν το πρόγραμμα ασφάλισης

Spread the love